Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Απεργια Τεταρτη - Η Συναντίληψη | Εργατικό Σωματείο ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ Lidl Hellas ... : Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ.

Απεργια Τεταρτη - Η Συναντίληψη | Εργατικό Σωματείο ΛΙΝΤΛ ΕΛΛΑΣ Lidl Hellas ... : Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο στις 6 μ.μ.. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε: Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Η κεραμέως δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς 3 λεπτά πριν. Newsit ελλαδα απεργια της αδεδυ την τεταρτη για το εργασιακο νομοσχεδιο.

Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών: 24ωρη ...
Πανελλήνια Ομοσπονδία Σωματείων Ταχυδρομικών: 24ωρη ... from www.ertopen.com
Την απόφασή της να κάνει νέα, 24ωρη, απεργία την προσεχή τετάρτη (16.06.2021) ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εκτελεστική γραμματεία της ομοσπονδίας τραπεζοϋπαλληλικών οργανώσεων ελλάδας (οτοε) ως. Ημερολόγιο απεργιών, καταγραφή απεργιών, αργίες, ονομαστικές εορτές και καιρός! Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου. Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις δίνει τον τόνο της κλιμάκωσης των επόμενων ημερών. 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ.

Στάση εργασίας στα τρόλεϊ λόγω γενικής συνέλευσης.

Σε απεργιακό κλοιό την τετάρτη 16 ιουνίου η χώρα, ημέρα ψήφισης του εργασιακού νομοσχεδίου στη. Newsit ελλαδα απεργια της αδεδυ την τεταρτη για το εργασιακο νομοσχεδιο. 24ωρη απεργία στον ιδιωτικό τομέα και στάση εργασίας στο δημόσιο, στάση εργασίας στα σχολεία από καθηγητές και δασκάλους λουκέτο βάζει ο ιδιωτικός. Νέα απεργία πραγματοποείται στην ελλάδα την τετάρτη 2 οκτωβρίου. 24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ. Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των. 24ωρη απεργία έχουν εξαγγείλει και τα 13 ναυτεργατικά σωματεία κρατώντας τα πλοία δεμένα. Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε: Εικοσιτετράωρη απεργία κατά του εργασιακού νομοσχεδίου κήρυξε για την τετάρτη 16/6 η πανελλήνια ομοσπονδία θεάματος ακροάματος (ποθα). Με ανακοίνωση που εξέδωσε η αδεδυ, γνωστοποίησε ότι κήρυξε 24ωρη απεργία για την τετάρτη 16 ιουνίου.

Πιο συγκεκριμένα η ομυλε αναφέρει σε. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εικοσιτετράωρη απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου, όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ
ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ from 3.bp.blogspot.com
Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις δίνει τον τόνο της κλιμάκωσης των επόμενων ημερών. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Η κεραμέως δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς 3 λεπτά πριν. Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. Νέα απεργία πραγματοποιείται την ερχόμενη τετάρτη 2 οκτωβρίου προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το.

Απεργία έχουν ανακοινώσει οι δάσκαλοι, οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, η ομοσπονδία nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00.

24ωρη απεργία σε μετρό, ηλεκτρικό, τραμ. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η γσεε για την τετάρτη, θα συμμετάσχει και η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομ.υ.λ.ε). Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις δίνει τον τόνο της κλιμάκωσης των επόμενων ημερών. Απεργιακή συγκέντρωση, τετάρτη 16/6 10.30 π.μ. Σε απεργιακό κλοιό την τετάρτη 16 ιουνίου η χώρα, ημέρα ψήφισης του εργασιακού νομοσχεδίου στη. Nέα 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλε η πνο, ενάντια στο νέο. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η αδεδυ, γνωστοποίησε ότι κήρυξε 24ωρη απεργία για την τετάρτη 16 ιουνίου. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό. Η αδεδυ ανακοίνωσε μετά από νεότερη συνεδρίαση της εκτελεστικής επιτροπής, ότι θα πραγματοποιήσει 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου. Νέες απεργιακές κινητοποιήσεις αύριο, τετάρτη 16 ιουνίου, στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα για το νέο εργασιακό νομοσχέδιο.

Η μαζική συμμετοχή στην απεργία και τις συγκεντρώσεις δίνει τον τόνο της κλιμάκωσης των επόμενων ημερών. Απεργίες γσεε, αδεδυ, καθηγητές, δάσκαλοι, δικαστικοί υπάλληλοι, σχολεία, νοσοκομεία, τράπεζες. 24ωρη απεργία στον ιδιωτικό τομέα και στάση εργασίας στο δημόσιο, στάση εργασίας στα σχολεία από καθηγητές και δασκάλους λουκέτο βάζει ο ιδιωτικός. Πώς θα κινηθούν τα λεωφορεία. Συμμετέχουμε μαζικά στην απεργια ενάντια στο αντεργατικό νομοσχέδιο την τεταρτη 16 ιουνιου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ...
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ- ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ... from www.xeiristesmixanimaton.gr
Η κεραμέως δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς 3 λεπτά πριν. Στην πανελλαδική απεργία που προκήρυξε η γσεε για την τετάρτη, θα συμμετάσχει και η ομοσπονδία υπαλλήλων λιμανιών ελλάδος (ομ.υ.λ.ε). Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εκτελεστική γραμματεία της ομοσπονδίας τραπεζοϋπαλληλικών οργανώσεων ελλάδας (οτοε) ως. Την απόφασή της να κάνει νέα, 24ωρη, απεργία την προσεχή τετάρτη (16.06.2021) ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Καλούμε όλους τους συναδέλφους σε: Σε απεργιακό κλοιό την τετάρτη 16 ιουνίου η χώρα, ημέρα ψήφισης του εργασιακού νομοσχεδίου στη. Τη μετατροπή της στάσης εργασίας σε 24ωρη απεργία την τετάρτη 16 ιουνίου και συλλαλητήριο, στις 6 μ.μ., στην πλατεία συντάγματος, αποφάσισε το διοικητικό συμβούλιο του εργατικού κέντρου. Χωρίς μετρό θα μείνουν οι αθηναίοι την τετάρτη 16 ιουνίου, μετά την απόφαση του σωματείου εργαζομένων στη λειτουργία του μετρό αθήνας (σελμα) για 24ωρη απεργία, αντιδρώντας με αυτό.

Σε νέα απεργιακή κινητοποίηση προχωρούν οκτώ ναυτεργατικά σωματεία την τετάρτη 16 ιουνίου ενάντια.

Την απόφασή της να κάνει νέα, 24ωρη, απεργία την προσεχή τετάρτη (16.06.2021) ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο. Νέα 24ωρη πανελλαδική απεργία στις 16 ιουνίου από οκτώ ναυτεργατικά σωματεία. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εκτελεστική γραμματεία της ομοσπονδίας τραπεζοϋπαλληλικών οργανώσεων ελλάδας (οτοε) ως. Απεργία στα μέσα μαζικής μεταφοράς μμμ και δακτύλιος. Η κεραμέως δίνει μάχες με αόρατους εχθρούς 3 λεπτά πριν. Με ανακοίνωση που εξέδωσε η αδεδυ, γνωστοποίησε ότι κήρυξε 24ωρη απεργία για την τετάρτη 16 ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα η ομυλε αναφέρει σε. Στην ανακοίνωση της επισημαίνει ότι «η ψήφιση του. Νέα εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου 2019 προκήρυξε η εικοσιτετράωρη απεργία για την τετάρτη 2 οκτωβρίου, όλες τις κατηγορίες πλοίων, στα λιμάνια του. Εικοσιτετράωρη πανελλαδική απεργία σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, για την τετάρτη 16 ιουνίου 2021 και από τις 00:01 τα ξημερώματα έως τις 24:00 τα μεσάνυχτα, εξήγγειλαν τα 13 ναυτεργατικά. Newsit ελλαδα απεργια της αδεδυ την τεταρτη για το εργασιακο νομοσχεδιο. Την απόφαση αυτή έλαβαν τα διοικητικά συμβούλια των. Στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί συλλαλητήριο ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.